Nyhedsbrev
Hammershøj filial Apotek

Hammershøj Apotek

as

as

I 1908 åbnede Hammershøj Apotek som et "hjælpeapotek" til Løve Apoteket. Hammershøj Apotek blev dog en selvstændig enhed fra 1912. I 1981 blev Hammershøj Apotek atter smeltet sammen med Viborg Løve Apotek, hvor det blev et filialapotek.

Hammershøj Apotek  ligger lige ud til Hovedvejen mellem Randers og Viborg. Vi deler hus med Tandlægeren i Tjele, hvor der er parkeringsmulighed lige uden for døren.

 

Håndkøbsudsalg

Hammershøj Apotek har et håndkøbsudsalg i Ørum, hvor vi levere til mandag til fredag kl. 16.30. Apoteket skal have din recept senest kl. 14.00, enten direkte fra lægen, hvor lægen skal huske at tilføje at det skal sendes til brugsen i Ørum. Hvis du har recepter til at ligge på serveren, kan du ringe til os på tlf. 86 45 10 14 eller maile til os på Hammershøj@apoteket.dk

På Sundhed.dk (klik her!)   kan du selv finde dine elektroniske recepter på receptserveren. Herfra kan du sende dem til Hammershøj Filial Apotek  med din egen påskrift om afhentning i Ørum Brugs. Så sørger vi for at den bliver sendt.

Vi leverer også hver dag  medicin til Plejehjemmet Højvangen i Ørum og Plejehjemmet Pensionistgården i Vammen.Veterinær

Hammershøj Apotek er også et Veterinær Apotek, dvs. vi sælger medicin både til store og små dyr.

Hammershøj Apotek er omfattet af den indkøbsaftale som Viking og VetPharm har indgået på medicin og vaccine til gavn for Vikings medlemmer. Aftalen er blevet til som et led i VikingDanmarks nye strategi 2020, hvor fælles indkøbsaftaler er et af elementerne og skal være med til at bidrage til kvægbrugernes bundlinje. Aftalen omfatter både VetPharm i Løgstør samt mange af de lokale landbrugsapoteker rundt omkring i landet. Derved understøtter aftalen de handelsmønstre, man har lokalt i dag.


  • Som medlem af Viking får du 10% rabat, og rabatten vokser i takt med indkøbets størrelse.
  • Der er dag-til-dag levering.
  • Indkøb sættes på den månedlige faktura fra Viking.
  • Kreditperiode - svarende til Vikings normale kredit.

Hvor finder du os:

Hammershøj Apotek
Randersvej 8
8830 Tjele

Tlf..: 86 45 10 14

Fax.: 86 45 00 10


mail: Hammershøj@apoteket.dk

 

Åbningstider:

Mandag - fredag: kl. 9.00 - 17.30
Lørdage: kl. 9.00 - 13.00
Søndag Lukket

Følg os på Facebook

Dine oplysninger